Ingrediente:
- o sfecla medie
- un cartof alb mediu
- o ceapa mica
- 2 linguri de smantana
- verdeata care o preferati (patrunjel verde, marar, cimbru, tarhon)
Mod de preparare:
- Sfecla am spalat-o bine si am copt-o in coaja in cuptor (la aprox. 180 de grade). Cand intra usor furculita in ea, inseamna ca e gata.
- Ceapa si cartoful le-am gatit la aburi.
- Cand legumele au fost gatite, le-am mixat cu smantana. La final am adaugat marar si patrunjel verde.
Pofta buna!
Alte retete cu sfecla:
Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram
Foarte buna supa. Noi fetele am mancat cu pofta. Mai facem.
Să vă fie de bine! 🙂
Buna cat timp ati fiert carnea de vita la abur?
Multumesc
Nu stiu sa iti spun exact, pentru ca au trecut ceva ani de cand faceam reteta asta. Eu aveam un aparat cu ajutorul caruia gateam carnea la abur si cred ca programul era de 15 sau de 20 de minute.