O reteta extrem de simpla, dar super buna. Am facut-o din intamplare pentru fetita mea si daca, de obicei, nu sunt fan supe crema, aceasta mi-a placut foarte mult. Va recomand sa o incercati!
*Reteta pentru bebelusi mai mari de 10 luni
Ingrediente (in functie de cantitatea pe care vreti sa o obtineti):
- 100g mazare
- 10 fire de sparanghel verde
- 1 ceapa esalota (sau de care aveti)
- 1 felie de telina
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura de smantana grasa
- busuioc proaspat
Mod de preparare:
- Eu folosesc mazare bio congelata. O las la dezghetat in frigider peste noapte, iar apoi o gatesc la abur.
- Sparanghelul il gatesc tot la abur dupa ce ii tai parte inferioara, foarte lemnoasa. La abur gatesc si ceapa, usturoiul si telina.
- Cand toate legumele sunt gatite, le mixez cu smantana si cu apa lasata in urma fierberii. La final adaug busuioc proaspat tocat. Pentru mine adaug sare, piper si cateva crutoane.
Pentru a nu pierde ultimele retete, va invit sa va abonati la newsletter-ul blogului si sa dati un like paginii de facebook.
Buna, mami Flavia. In primul rand, La multi ani fetitei voastre. Sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca multe bucurii.
In al doilea rand, vroiam sa te intreb de reteta. Care este motivul pentru care o recomanzi pentru 10 luni?? Eu am mazarea si sparanghelul la recomandari pentru +9 luni. Mazarea am introdus-o saptamana trecuta. Si cautam aici la tine, reteta pentru sparanghel. Sa mai astept?? Bb 9l16z.
Multumim pt urari?!
Ai dreptate. Puteam sa o pun de la 9luni. Cred ca am pus-o de la 10luni pt ca i-am facut-o Antoniei pe atunci. Mazarea eu i-am introdus-o mult mai devreme. Ii poti da linistita
Multumesc pentru raspuns. O sa trec reteta la „to do” pentru meniul saptamanii viitoare, alaturi prajitura norvegiana:)
Super! Sa-mi spui daca i-a placut lui bebe ?