Ingrediente (pentru 2 portii):
- 3-4 pumni de mazare
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 felie mare de telina
- 1 ceapa mica
- 1 cub de unt
- 1 lingura de smantana
- aproximativ 7-8 frunze mari de busuioc
- aproximativ 5 frunze mari de menta
+sare si piper pentru cei mari
Mod de preparare:
- Am pus toate legumele (curatate si spalate) la fiert in aproximativ 500ml de apa.
- Cand legumele au fost fierte (nu am aruncat apa) le-am mixat cu untul si frunzele verzi.
- Inainte de servire am adaugat smantana.
O reteta foarte simpla si aromata!
Alte retete cu mazare:
Supa crema de mazare cu sparanghel
Sursa de inspiratie: AdiHadean.ro
Pentru a nu pierde ultimele retete, va invit sa va abonati la newsletter-ul blogului si sa dati un like paginii de facebook.
O idee minunata pentru o cina rapida, gustoasa si hranitoare. Puiul de 17 luni a devorat-o.
Multumesc pentru inca o reteta salvatoare!
Să vă fie de bine! Mă bucur că a avut succes 🙂
Buna! Te rog, spune-mi cu ce pot inlocui frunzele verzi si cantitatea (aproximativ). Multumesc frumos!
Nu prea ai cu ce să le înlocuiești, dar poți folosi doar un tip de frunze, mentă sau busuioc.
A fost tare buna si supa aceasta.
Foarte inspirata combinatia de menta cu busuioc.
Ma bucur mult ca ti-a placut! 🙂