Ingrediente:
- 1 conopida mica (cat 2-3 pumni pusi laolalta)
- 1 morcov mare
- 1 pastarnac mare
- 1 radacina de patrunjel
- 1 ceapa mare (eu am folosit ceapa esalota)
- 1 bucata de praz (cam cat degetul mare)
- 1 felie de telina
- 2 catei de usturoi
- 5-6 foi de dafin
- 1 lingurita de ghimbir ras fin
- patrunjel verde (optional)
+sare si piper pentru cei mari
Mod de preparare:
- Am spalat bine si curatat legumele. Le-am taiat in cubulete potrivite si le-am pus la fiert (in apa cat sa le acopere) cu foile de dafin.
- Cand legumele au fost fierte am adaugat ghimbirul. Le-am mixat si gata supa :). Mai adaugati apa daca este nevoie. Ghimbirul i-a dat o aroma minunata!
Pofta buna :)!
Alte supe creme:
Supa crema de mazare cu menta si busuioc
Pentru a nu pierde ultimele retete, va invit sa va abonati la newsletter-ul blogului si sa dati un like paginii de facebook.