Ingrediente:
- 1 mana de spanac congelat
- 1 dovlecel
- 3-4 linguri de paste fierte al dente (eu am folosit perle)
- 1 ou
- 2 lingurite de smantana
- cimbru proaspat
- rozmarin proaspat
- busuioc proaspat
- unt
Mod de preparare:
- Am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand au fost fierte, le-am lasat la scurs intr-o sita.
- Dovlecelul l-am fiert la abur. Cand a fost gata, l-am zdrobit cu furculita.
- Spanacul l-am lasat la dezghetat/scurs peste noapte. Nu l-am mai gatit un niciun fel pentru ca a fost oparit inainte de congelare.
- Am batut oul cu smantana.
- Am tocat cateva frunze de cimbru, rozmarin si busuioc.
- Am amestecat toate ingredientele.
- Am uns doua vase mici din ceramica cu unt, am adaugat compozitia si am dat-o in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aproximativ 25 de minute.
Fetita mea a mancat ambele portii (aproape)!
Alte retete cu paste:
Alte retete cu spanac (pentru cei mari):
Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram