Luni, 22 mai
Mic dejun: Budincă dulce cu mălai (reţeta Cosminei de pe mamipetocuri.com).
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Chiftele de pui cu legume (reţeta Cosminei de pe mamipetocuri.com). Eu am adăugat şi dovlecel.
Gustare: Căpşuni şi afine.
Cină: Bulgur cu fructe uscate şi pudră de roşcove.
Marţi, 23 mai
Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte vegetal (grâu spelta cu alune) cu banană şi mesquite.
Gustare: Banană.
Prânz: Chiftele de pui cu legume cu garnitură de cartof dulce şi sparanghel.
Gustare: Căpşuni şi cireşe.
Cină: Bruschete cu pastă de tomate şi mozzarella.
Miercuri, 24 mai
Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte vegetal (grâu spelta cu alune) cu banană, mesquite şi migdale.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Supă de creson + ruladă de vită cu sos brun, fasole şi cartofi (meniul de la creşă) + tort cu migdale şi banane pentru că şi-a sărbătorit ziua de naştere. Se pare că tortul a ajuns ambele grupe de copii :).
Gustare: Căpşuni şi cireşe.
Cină: Iaurt cu pâine. Cam asta e cina de după cumpărături :).
Joi, 25 mai
Mic dejun: Pâine integrală prăjită cu pastă tartinabilă de măsline verzi.
Prânz: Quinoa cu legume. O reţetă cu quinoa găsiţi aici.
Gustare: Mozzarella cu roşii.
Cină: Chec cu spanac şi feta + tort cu migdale şi banane pentru că am sărbătorit din nou copilul :).
Vineri, 26 mai
Mic dejun: Pâine integrală prăjită cu guacamole cu ardei copt.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Supă de mazăre + omletă cu ciuperci + sfeclă, dovlecel şi bulgur (meniul de la creşă).
Gustare: Cireşe şi căpşuni.
Cină: Chec cu spanac şi feta. Am făcut un mini picnic în parc aşa că este o variantă pe care o puteţi lua în considerare atunci când plecaţi în deplasări.
Sâmbătă, 27 mai
Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte vegetal (grâu spelta cu alune) cu banană, mesquite şi migdale.
Gustare: Pâine – la cumpărături.
Prânz: Chiftele din carne de vită la cuptor cu garnitură de legume (broccoli, morcov, praz, conopidă, dovlecel).
Gustare: Căpşuni şi cireşe.
Cină: Budincă de bulgur cu legume.
Duminică, 28 mai
Mic dejun: Crackerşi cu cremă de brânză cu sfeclă. De fapt, această reţetă am făcut-o iniţial cu brânză de capră. De această dată am înlocuit-o cu ricotta.
Prânz: Somon în papiotă cu praz, cartof dulce şi ierburi de Provence.
Gustare: Cireşe.
Cină: Budincă de bulgur cu legume. A mai ciugulit de la noi câteva paste cu ciuperci şi dovlecei şi câteva măsline verzi.
Citeşte şi meniurile anterioare:
…
Meniu pentru copii şi părinţi (1)
Meniu pentru copii şi părinţi (2)
Meniu pentru copii şi părinţi (3)
Meniu pentru copii şi părinţi (4)
Meniu pentru părinţi şi copii (5)
Meniu pentru părinţi şi copii (6)
Meniu pentru părinţi şi copii (7)
Meniu pentru copii şi părinţi (8)
Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram