ZIUA 15 (24 septembrie) – Carbohidraţi
Mic dejun: Struguri.
Prânz: Salată de bulgur. Ingrediente: bulgur, roşii cherry, ceapă verde, ardei gras roşu, ardei galben, măsline, morcov răzălit, oregano, busuioc, turmenic, pătrunjel verde, sare, piper şi ulei de măsline.
Cină: Pancakes cu gem de afine + 40g de ciocolată neagră.
Cantitate permisă: 120g de bulgur.
ZIUA 16 (25 septembrie) – Vitamine
Mic dejun: Smoothie. Ingrediente: o felie mare de mango, o banană, un pumn de zmeură, o linguriţă de seminţe de chia râşnite, câteva fructe uscate de goji şi 150-200ml de lapte de cocos.
Gustare: Struguri.
Prânz: Mere coapte cu nuci,
Cină: Salată de crudităţi. Ingrediente: salată verde, ceapă verde, roşii cherry, ridichi şi măsline.
ZIUA 17 (26 septembrie) – Proteine
Mic dejun: Banane şi smochine.
Gustare: Struguri.
Prânz: 2 pulpe de pui la cuptor + castraveţi muraţi + pâine.
Cină: Jumătate din prânz.
Cantitate permisă/zi: 3 pulpe întregi.
ZIUA 18 (27 septembrie) – Amidon
Mic dejun: Banane şi smochine.
Gustare 1: Struguri.
Prânz: Ciorbă de fasole boabe + pâine.
Cina: Jumătate din prânz.
Cantitate permisă/zi: 500g de fasole uscată fiartă.
ZIUA 19 (28 septembrie) – Carbohidraţi
Mic dejun: Smoothie. Ingrediente: o felie mare de mango, o banană, un pumn de zmeură, o linguriţă de seminţe de chia râşnite, câteva fructe uscate de goji şi 150-200ml de lapte de cocos.
Prânz: Pizza vegetariană.
Cină: Budincă de ciocolată + îngheţată de cireşe cu mascarpone + 40g de ciocolată neagră. Am mâncat câte puţin din fiecare încât să-mi fac pofta :).
Cantitate permisă/zi: pizza din 250g de făină.
ZIUA 20 (29 septembrie) – Vitamine
Mic dejun: Smoothie. Ingrediente: o banană mare, un pumn de afine, un pumn de mure, o linguriţă de seminţe de cânepă şi 150-200ml lapte de cocos.
Gustare: Un baton de nucă de cocos şi un baton cu nuci şi fructe uscate. Ambele au fost cumpărate şi fără adaos de zahăr.
Prânz: Ciuperci umplute cu legume (ceapă, usturoi, dovlecel şi morcov). Aici am pus trişat pentru că am pus foarte puţin ulei când am gătit legumele.
Gustare: Struguri.
Cină: Salată de morcovi cu ţelină şi măr.
ZIUA 21 (30 septembrie) – Proteine
Mic dejun: Banane şi smochine.
Prânz: Fructe de mare cu usturoi + pâine.
Cină: Salată cu ton. Ingrediente: o conservă de ton (rar mănânc peşte din conservă), salată iceberg, rucola, ceapă verde, roşii cherry, măsline şi crutoane.
Concluzii:
Săptămâna aceasta cântarul a arătat -900g. A funcţionat şutul în dos primit săptămâna trecută. Am încercat să echilibrez zilele de vitamine chiar dacă nu-mi prea plac salatele simple. Seara nu reuşesc nicicum să mănânc înainte de ora 21:00.
Vouă cum vă merge?
Citiți și:
Jurnal de dietă: Prima săptămână
Jurnal de dietă: A doua săptămână
Sursa foto: Pinterest.
Vă invit să daţi like paginii de Facebook şi/sau să vă abonaţi la newsletter-ul blogului. Pentru un gram de inspiraţie în plus mă găsiţi pe Pinterest şi Instagram.