Meniu dieta Rina

 

 

 

ZIUA 15 (24 septembrie) – Carbohidraţi

 

Mic dejun: Struguri.

Prânz: Salată de bulgur. Ingrediente: bulgur, roşii cherry, ceapă verde, ardei gras roşu, ardei galben, măsline, morcov răzălit, oregano, busuioc, turmenic, pătrunjel verde, sare, piper şi ulei de măsline.

Salata de bulgur

 

Cină: Pancakes cu gem de afine + 40g de ciocolată neagră.

Cantitate permisă: 120g de bulgur.

 

ZIUA 16 (25 septembrie) – Vitamine

 

Mic dejun: Smoothie. Ingrediente: o felie mare de mango, o banană, un pumn de zmeură, o linguriţă de seminţe de chia râşnite, câteva fructe uscate de goji şi 150-200ml de lapte de cocos.

Smoothie cu zmeura

Gustare: Struguri.

PrânzMere coapte cu nuci,

Cină: Salată de crudităţi. Ingrediente: salată verde, ceapă verde, roşii cherry, ridichi şi măsline.

 

ZIUA 17 (26 septembrie) – Proteine

 

Mic dejun: Banane şi smochine.

Gustare: Struguri.

Prânz: 2 pulpe de pui la cuptor + castraveţi muraţi + pâine.

Cină: Jumătate din prânz.

Cantitate permisă/zi: 3 pulpe întregi.

 

ZIUA 18 (27 septembrie) – Amidon

 

Mic dejun: Banane şi smochine.

Gustare 1: Struguri.

Prânz: Ciorbă de fasole boabe + pâine.

Cina: Jumătate din prânz.

Cantitate permisă/zi: 500g de fasole uscată fiartă.

 

 

ZIUA 19 (28 septembrie) – Carbohidraţi

 

Mic dejun: Smoothie. Ingrediente: o felie mare de mango, o banană, un pumn de zmeură, o linguriţă de seminţe de chia râşnite, câteva fructe uscate de goji şi 150-200ml de lapte de cocos.

Prânz: Pizza vegetariană.

Cină: Budincă de ciocolată + îngheţată de cireşe cu mascarpone + 40g de ciocolată neagră. Am mâncat câte puţin din fiecare încât să-mi fac pofta :).

Cantitate permisă/zi: pizza din 250g de făină.

 

ZIUA 20 (29 septembrie) – Vitamine

 

Mic dejun: Smoothie. Ingrediente: o banană mare, un pumn de afine, un pumn de mure, o linguriţă de seminţe de cânepă şi 150-200ml lapte de cocos.

Smoothie cu afine si mure

Gustare: Un baton de nucă de cocos şi un baton cu nuci şi fructe uscate. Ambele au fost cumpărate şi fără adaos de zahăr.

 

Prânz: Ciuperci umplute cu legume (ceapă, usturoi, dovlecel şi morcov). Aici am pus trişat pentru că am pus foarte puţin ulei când am gătit legumele.

Gustare: Struguri.

Cină: Salată de morcovi cu ţelină şi măr.

 

ZIUA 21 (30 septembrie) – Proteine

 

Mic dejun: Banane şi smochine.

Prânz: Fructe de mare cu usturoi + pâine.

Cină: Salată cu ton. Ingrediente: o conservă de ton (rar mănânc peşte din conservă), salată iceberg, rucola, ceapă verde, roşii cherry, măsline şi crutoane.

 

 

Concluzii:

Săptămâna aceasta cântarul a arătat -900g. A funcţionat şutul în dos primit săptămâna trecută. Am încercat să echilibrez zilele de vitamine chiar dacă nu-mi prea plac salatele simple. Seara nu reuşesc nicicum să mănânc înainte de ora 21:00.

Vouă cum vă merge?

Citiți și:

Mă (re)împrietenesc cu dieta

Jurnal de dietă: Prima săptămână

Jurnal de dietă: A doua săptămână

Sursa foto: Pinterest.

Vă invit să daţi like paginii de Facebook şi/sau să vă abonaţi la newsletter-ul blogului. Pentru un gram de inspiraţie în plus mă găsiţi pe Pinterest şi Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *