Ingrediente:
- 4 linguri de couscous
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 dovlecel
- 1/4 ardei gras roşu
- 6 roşii cherry
- 1 cub de unt
- busuioc
- rozmarin
- oregano
- turmeric
Mod de preparare:
- Peste couscous am adăugat apă fierbinte şi l-am acoperit. Va absorbi apa şi bobul va deveni moale.
- Într-o tigaie de wok am pus untul. Când s-a topit, am adăugat legumele, cu excepţia roşiilor, tăiate mărunt. Am adăugat o cană de apă.
- Când legumele au fost aproape gata, am adăugat roşiile tăiate cubuleţe.
- Am adăugat couscous-ul, turmericul şi ierburile aromatice (după gust). Am mai lăsat 3-4 minute la foc mic şi cina a fost gata!
Simplu şi bun :)!
Alte reţete pe bază de legume:
Supă cremă de legume cu ghimbir
Chifteluţe de legume cu sos de avocado
Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram
Care e raportul couscous/apa folosit? Multumesc
Proporţia este de 1:1
Pot sa ii dau la 6 luni si jumatate? Pana acum a mancat doar pasat, le pot pasa pe toate, legume si cous cous?
Couscous-ul dat prin blender sau orice alt tip de cereale/paste nu au o textură tocmai agreabilă.