Ingrediente:
- 2 cartofi dulci medii
- 2-3 linguriţe de rozmarin uscat
- 1 linguriţă de ulei măsline
Cantităţile sunt după apetit şi preferinţe :).
Mod de preparare:
- Am curățat cartofii, i-am spălat și i-am tăiat în bastonașe potrivite.
- Am așezat cartofii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, i-am pulverizat cu foarte puțin ulei de măsline și am presărat deasupra lor rozmarin.
- Am dat tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius până cartofii s-au rumenit ușor (aprox. 15 minute).
Îi puteți servi simpli sau cu sos de smântână cu usturoi, sos de roșii, sos de avocado sau orice alt sos preferați.
Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, vă invit să le distribuiţi la prieteni şi să daţi like paginii de Facebook şi/sau să vă abonaţi la newsletter-ul blogului. Pentru un plus de inspiraţie, încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.