Ingrediente:
- 3 linguri de bulgur
- 1 lingură de fructe uscate (eu am folosit stafide şi merişoare)
- lapte vegetal
- 1 linguriţă de nucă măcinată
- 1 linguriţă de pudră de roşcove
Mod de preparare:
- Am spălat bulgurul şi l-am fiert în laptele vegetal. De această dată am folosit lapte de grâu cu alune. Bulgurul este fiert în aproximativ 20 de minute. Bobul trebuie să fie moale.
- Am tăiat în jumătăţi fructele uscate şi le-am adăugat peste bulgur înainte să-l iau de pe foc.
- La final am adăugat nuca şi pudra de roşcove şi le-am amestecat bine.
O reţetă simplă şi gustoasă :)!
Alte reţete cu cereale:
Budincă de couscous în două culori
Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, vă invit să daţi like paginii de Facebook şi/sau să vă abonaţi la newsletter-ul blogului. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.
Ador rețeta asta! De bebe nu mai zic 😁
Tare mă bucur! Să vă fie de bine.
Intr-adevar, o reteta simpla si (foarte) gustoasa. Cu reteta asta am introdus bulgurul si a fost, bineinteles, un succes.
Multumesc pentru inspiratie! Cu ajutorul blogului tau, in loc sa fie o provocare, diversificarea este o placere, mai ales ca, in general, imi place sa bucataresc.
Ce mă bucur că mi-ai scris, Ana! Mă bucură cuvintele tale şi faptul că blogul îţi este de folos.