Budincile de chia sunt foarte uşor de făcut, sunt gustoase, hrănitoare, sănătoase şi potolesc pofta de dulce. Ce ne-am putea dori mai mult? 🙂
Ingrediente:
- 1 rodie medie
- 1 kaki
- 2 linguri seminţe de chia (întregi)
- 1 lingură nuci caju crude
- fulgi de cocos şi nucă măcinată (pentru decor)
Mod de preparare:
- Nucile caju le-am hidratat în apă timp de aproximativ 2 ore.
- Am stors rodia şi am lăsat seminţele de chia la hidratat timp de 2-3 ore în sucul obţinut. Le puteţi lăsa şi peste noapte.
- Înainte de servire, am mixat kakiul cu nucile caju scurse de apă.
- Am amestecat toate ingredientele şi am presărat pe deasupra budincii fulgi de cocos şi nucă măcinată.
Ştiţi cine a fost cea mai încântată de rezultat? Antonia, prima persoană care gustă din ceea ce gătesc. 🙂
Alte budinci cu chia:
Budincă de chia cu „ciocolată” şi banane
Budincă de chia cu căpşuni şi banane
Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.
hey, Flavia! zi-mi te rog cum storci rodia ca deja ma vad cu toata bucataria improscata :))))
Eu o storc cu storcătorul manual din sticlă. Nu garantez că nu ai de şters vreo 4-5 stropi :))