Ingrediente:
- 1 banana mare
- un ou
- 50ml lapte
- 2 lingurite de gris
- 2 lingurite de nuca de cocos
- vanilie
- unt (pentru tava)
Mod de preparare:
- Banana am zdrobit-o bine cu furculita si am amestecat-o cu galbenusul. Dupa caz, se poate pune un ou intreg. Am adaugat restul ingredientelor si am omogenizat compozitia.
- Am uns un vas din ceramica cu unt, am adaugat compozitia obtinuta si am dat-o in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20-25 de minute.
E minunata! Fetita mea a devorat-o la cina si eu am gasit reteta ideala pentru un desert usor. Daca o serviti ca desert, puteti adauga un glob de inghetata de vanilie. Pofta buna :)!
Alte retete cu banane:
Spuma de banane cu seminte de chia
Pentru a nu pierde ultimele retete, va invit sa va abonati la newsletter-ul blogului si sa dati un like paginii de facebook.
Buna. Cum este textura acestei budinci? Se da cu lingurita sau mai degraba asa intreaga sa muste din ea?As face-o si eu pentru fetita mea (aproape 8 luni), dar ea abia incepe sa manance bucati.
Este moale, dar compactă. Poate muşca din ea.
Este foarte buna si delicioasa. Fetita mea o adora 🙂
Ce ma bucur! Sa va fie de bine.
Buna .Ce fel de lapte vegetal folosesti in preparatele celei mici si daca poti sugera o firmă?Multumesc.
Salut.
Eu folosesc lapte vegetal, adesea cu cocos si orez, de la The Bridge.
Multumesc.
Super delicioasă. Un succes
Tare mă bucur! Să vă fie de bine! 🙂