Ingrediente:
- 500ml lapte (vegetal, de capra, de vaca)
- 80-85g tapioca perle
- 1 mango
- 1/2 lingurita de vanilie
- 1 lingurita de pudra de roscove
- 1 lingurita de mesquite
Mod de preparare:
- Am pus tapioca la fiert in lapte (eu am folosit lapte de capra). Am adaugat vanilia in lapte. Tapioca se fierbe pana devine translucida. Cand se ridica la suprafata inseamna ca e gata. Va recomand sa amestecati continuu pentru ca se poate prinde de oala. Eu am fiert-o aproximativ 15-20 de minute la foc mic.
- Am lasat tapioca deoparte si am mixat mango-ul.
- Apoi, am asezat budinca de tapioca pe straturi. Din tapioca fiarta in lapte 5 linguri le-am amestecat, separat, cu pudra de roscove si mesquite-ul. Am pus un strat de piure de mango, unul de tapioca simpla, iar unul de piure de mango, apoi unul de tapioca cu pudra de roscove, tapioca simpla si din nou putin fruct deasupra.
Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, vă invit să daţi like paginii de Facebook şi/sau să vă abonaţi la newsletter-ul blogului. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.
Bună.Tapioca se spală și se hidrateaza?
Multumesc.Jnca nu am folosit si as dori.
Tapioca nu se hidratează, doar se fierbe.
Ce este acea mesquite?
Mesquite este un indulcitor sub forma de pulbere, cu un gust aparte, bogat in nutrienti.
Vanilie de care ați folosit?
Salut,
Nu folosesc o vanilie anume. Folosesc extract de vanilie sau sub forma de pulbere.