Luni, 28 august

 

Mic dejun: Budincă de mălai cu lămâie. Budincile dulci cu mălai sunt delicioase. Aceasta este dulce-acrişoară şi Antonia m-a învăţat că merge de minune servită cu iaurt. 🙂

Prânz: Chiftele de pui cu legume. Garnitura nu a vrut-o! Este reţeta perfectă atunci când luăm prânzul în deplasare.

GustareBiscuiţi cu ovăz şi migdale.

Cină: Iaurt. 

 

 

Marţi, 29 august

 

Mic dejun: Budincă de mălai cu lămâie şi iaurt.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Chiftele de pui cu legume + mâncare de fasole verde cu usturoi şi smântână. Mama o face pe cea mai bună. 🙂

GustareBiscuiţi cu ovăz şi migdale.

Cină: Pâine integrală cu brânză (fromage frais) şi roşii.

 

 

 

Miercuri, 30 august

 

Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte vegetal (cocos cu orez) cu banană şi scorţişoară.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Supă de legume + pui cu sos brun + dovlecei + orez (meniul de la creşă).

Gustare: Nectarină şi struguri.

Cină: Paste cu sos de roşii şi busuioc. 

 

 

Joi, 31 august

 

Mic dejun: Fulgi de porumb în lapte de cocos cu orez.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Supă cremă de morcovi + chili con carne + cartofi copţi + salată verde (meniul de la creşă).

Gustare: Pepene roşu.

Cină: Pancakes + pâine cu zacuscă cu dovlecel. Am mâncat la nişte prieteni. Zacusca cu dovlecei este demenţială! Vă spun ca să ştiţi şi voi. 🙂 Eu sunt pretenţioasă când vine vorba de zacuscă. Nu mănânc orice zacuscă şi dacă e cu vinete nici n-are sens să mi se propună. Nu pot să vă spun cât de bună era cea cu dovlecei. 

 

 

Vineri, 1 septembrie

 

Mic dejun: Pâine integrală cu brânză (fromage frais) şi roşii.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Peşte cu sos de roşii + salată de castraveţi + legume + grâu (meniul de la creşă).

Gustare: Afine.

Cină: Salata cu cartofi dulci şi feta.

 

 

 

 

Sâmbătă, 2 septembrie

 

Mic dejun: Budinca de mei cu mere, banană şi făină de migdale.

Prânz: Pulpă de pui la cuptor cu broccoli, morcov, ceapă şi ierburi de Provence.

Gustare: Afine şi banană.

Cină: Mămăligă cu iaurt. 

 

 

Duminică, 3 septembrie

 

Mic dejun: Budinca de mei cu mere, banană şi făină de migdale.

Gustare: Smoothie cu fructe (cumpărat).

PrânzFrittata cu broccoli, morcov şi fasole verde.

Gustare: Struguri

Cină: Paste cu sos de ardei copţi. Urma să ne vindem congelatorul şi ardeii copţi se cereau a fi folosiţi. Ne-am fi putut mulţumi cu o salată de ardei copţi, dar salata cerea şi un fel principal. În acelaşi timp, mă bătea gândul de ceva vreme să fac nişte paste cu ardei copt. Ne-am oprit asupra pastelor şi bine am făcut. 🙂

 

 

 

 

Citeşte şi meniurile anterioare:

 

Meniu pentru copii şi părinţi (19)

Meniu pentru copii şi părinţi (20)

Meniu pentru copii şi părinţi (21)

Meniu pentru copii şi părinţi (22)

Meniu pentru copii şi părinţi (23)

Meniu pentru copii şi părinţi (24)

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *