Luni, 12 iunie
Mic dejun: Crackerşi cu pastă tartinabilă de măsline verzi.
Prânzo-gustare 1: A fost plecată cu colegii de la creşă într-o drumeţie prin pădure unde a făcut un parcurs în picioarele goale. Cei de la creşă au pregătit gustări cu caşcaval.
Prânzo-gustare 2: Supă cremă de mazăre cu mentă şi busuioc.
Gustare: Smoothie de fructe (cumpărat).
Cină: Pancakes cu broccoli şi ceapă verde.
Marţi, 13 iunie
Mic dejun: Pâine prăjită cu pastă tartinabilă de măsline verzi.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Pulpă de pui cu fasole verde, morcov, ierburi de Provence şi ulei de măsline.
Gustare: Cireşe.
Cină: Supă cremă de sfeclă.
Miercuri, 14 iunie
Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte vegetal (grâu spelta cu alune) cu banană, scorţişoară şi vanilie.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Supă cremă de dovlecei cu busuioc + cordon bleu cu salată verde, morcovi şi piure de cartofi (meniul de la creşă).
Gustare: Cireşe.
Cină: Supă cremă de sfeclă + câteva legume pe care i le-am lăsat deoparte din tagliatellele de legume cu pui şi nuci caju.
Joi, 15 iunie
Mic dejun: Crackerşi cu cremă de brânză. Am făcut o cremă de brânză rapidă din câteva ingrediente: ricotta, puţin avocado, ardei copt, ceapă verde, boia dulce de ardei, pătrunjel verde şi oregano.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Carne de găină cu praz, broccoli, morcov, ierburi de Provence şi ulei de măsline.
Gustare: Caise şi nectarină.
Cină: Bruschete cu pastă de tomate şi mozzarella.
Vineri, 16 iunie
Mic dejun: Crackerşi cu cremă de brânză.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Supă cremă de cartofi cu cepşoară + carne de pui cu sfeclă, fasole verde şi gnocchi din cartofi (meniul de la creşă).
Gustare: Caise.
Cină: Soufle de dovlecei. Pe lângă ricotta, am adăugat şi puţină feta.
Sâmbătă, 17 iunie
Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte vegetal (grâu spelta cu alune) cu migdale, banană, scorţişoară şi vanilie.
Gustare: Smoothie cu mango (cumpărat).
Prânz: Carne de vită cu fasole verde, conopidă, morcov, ceapă, ierburi de Provence şi ulei de măsline.
Gustare: Cireşe şi caise.
Cină: Pogăci cu ricotta şi caşcaval. Am fost la ziua de naştere a unei fetiţe. Tort nu a vrut, deşi ea nu refuză nimic din ceea ce seamănă a chec :). Nu m-am supărat chiar deloc pentru că era un tort plin de zahăr.
Duminică, 18 iunie
Mic dejun: Muesli (fără zahăr adăugat) în lapte vegetal (grâu spelta cu alune).
Prânz: Peşte cu cartof dulce şi cu ierburi de Provence în papiotă.
Gustare: Cireşe şi caise.
Cină: Paste cu sos de roşii, busuioc şi parmezan.
Citeşte şi meniurile anterioare:
…
Meniu pentru copii şi părinţi (13)
Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram