Ingrediente:
- 2 linguri pline de fasole verde fiarta la aburi (eu am fasole verde din gradina de la soacra, pusa pe iarna, deci e cea mai bio dintre toate ?)
- 1 morcov mic crud
- 1/4 praz
- 1 baby dovlecel
- un catel mic de usturoi
- supa baza de pui
- patrunjel verde
Mod de preparare:
- Am curatat, spalat si taiat prazul, dovlecelul si usturoiul. Le-am gatit 15 min la aburi.
- Morcovul (curatat si spalat) l-am dat prin razatoarea mica.
- Am pus toate ingredientele in blender (inclusiv morcovul crud), am adaugat fasolea verde si supa baza de pui. Le-am mixat pe toate pana am obtinut un piure cu consistenta dorita. Am adaugat patrunjel verde.
Later edit: Am mixat ingredientele la inceput de diversificare dupa care le-am oferit bucati.
La câte luni pot sa.i dau?? Fetiță mea are 6 luni…Am început diversificarea la 4 luni jumate! ! Mulțumesc!
Retete merge de la 6,5-7 luni. Chiar daca ai inceput diversificarea mai devreme, eu iti recomand sa respecti ordinea introducerii alimentelor in functie de varsta.